Η εφαρμογή συστημάτων ERP στην Ελλάδα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2013 (EL)
Η εφαρμογή συστημάτων ERP στην Ελλάδα

Κεπαπτσόγλου, Άννα

Ο σκοπός αυτής της μελέτης είναι να διερευνήσει τις υπάρχουσες ρουτίνες τεκμηρίωσης στα ERP συστήματα, δηλαδή να επιδείξει στον αναγνώστη διάφορες καίριες πτυχές των ERP συστημάτων. Στο πρώτο μέρος γίνεται μια θεωρητική προσέγγιση του θέματος όπου περιλαμβάνει ιστορική αναδρομή των συστημάτων, θεωρητικές προσεγγίσεις, βασικές έννοιες, χαρακτηριστικά, οφέλη αλλά και προϋποθέσεις των συστημάτων αυτών. Στη συνέχεια, γίνετε αναφορά στην υιοθέτηση και υλοποίηση τους στην Ελληνική αγορά, καθώς και η αναφορά σε διάφορα είδη ERP συστήματα. Τέλος, εξετάζεται η εφαρμογή τους στις ελληνικές επιχειρήσεις, η εγκατάσταση και λειτουργία τους, τα προβλήματα που δημιουργούνται και περιγράφονται τρεις μελέτες σε επιχειρήσεις που τα χρησιμοποιούν.

Thesis
NonPeerReviewed

Επιχειρήσεις - Πληροφορική

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2013


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.