Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στον τραπεζικό τομέα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2013 (EL)
Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στον τραπεζικό τομέα

Κοζιάκης, Λάζαρος

Με το πέρασμα των αιώνων οι κοινωνικές και οικονομικές σχέσεις που δημιουργήθηκαν μεταξύ των ανθρώπων εντάθηκαν. Το αποτέλεσμα της ανάπτυξης των σχέσεων αυτών ήταν η ανάγκη για εξεύρεση ενός κοινού μέσου ανταλλαγής αγαθών για την πραγματοποίηση των συναλλαγών. Αρχικά, οι συναλλαγές πραγματοποιούνταν με την ανταλλαγή αγαθών, δημιουργώντας όμως με το πέρασμα των χρόνων και με την ταυτόχρονη αύξηση των συναλλαγών διάφορα προβλήματα. Τα προβλήματα αυτά ξεπεράστηκαν με την επινόηση του χρήματος. Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι να εξετάσει και να παρουσιάσει τις φάσεις από τις οποίες περνά η Οικονομία, εστιάζοντας στη φάση της οικονομικής ύφεσης, του φαινομένου που βιώνουμε έντονα στις μέρες μας, καθώς και των επιπτώσεών της στον τραπεζικό τομέα.

Thesis
NonPeerReviewed

Οικονομική κρίση
Τράπεζες και τραπεζικές εργασίες

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2013


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.