Δίκτυο διακίνησης γαλακτοκομικών προϊόντων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: η περίπτωση ΄΄ΓΑΤΑΣ Α.Ε.΄΄ (βιοτεχνική - εμπορική)

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share
2012 (EN)
Δίκτυο διακίνησης γαλακτοκομικών προϊόντων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: η περίπτωση ΄΄ΓΑΤΑΣ Α.Ε.΄΄ (βιοτεχνική - εμπορική)

Τσιμεντερίδου, Σταυρούλα

Αντικείμενο της παρούσας μελέτης είναι ο προσδιορισμός των τρόπων, κινδύνων, παραγόντων που επηρεάζουν αλλά και το κόστος μιας διακίνησης συλλέγοντας στοιχεία για την κατανόησή της ως κλάδο, ως οικονομικό μέγεθος σε γενικό επίπεδο αλλά και από μια εταιρεία για να δούμε ακριβώς τον τρόπο λειτουργίας και χρησιμότητας της διακίνησης. Όσον αφορά τον τομέα του γάλακτος, διαπιστώνεται υψηλός βαθμός εκσυγχρονισμού με βάση τα εθνικά και κοινοτικά αναπτυξιακά προγράμματα. Με τα ως τώρα δεδομένα ακόμη και οι προοπτικές εξωτερικού εμπορίου κρίνονται ικανοποιητικές καθώς παρατηρείται υψηλή ποιότητα, τυποποίηση προϊόντος και ισχυρά δίκτυα διανομής και προώθησης. Ο βασικός σκοπός της εργασίας είναι να κατανοήσουμε τους τρόπους, τις δυσκολίες και το κόστος που έχει η διακίνηση του γάλακτος και των υποπροϊόντων του στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Μιας περιοχής η οποία τα τελευταία χρόνια απέκτησε οδικό δίκτυο πιο κατάλληλο για τη διευκόλυνση των μεταφορών, όσον αφορά στο χρόνο και τη δυσκολία, καθώς η περιοχή όχι μόνο είναι ορεινή αλλά πλήττεται από κακοκαιρία τους περισσότερους μήνες του χρόνου.

Thesis
NonPeerReviewed

Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
Εφοδιαστική αλυσίδα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Greek

2012


cc_by_nc_nd*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)