Δίκτυο διακίνησης γαλακτοκομικών προϊόντων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: η περίπτωση ΄΄ΓΑΤΑΣ Α.Ε.΄΄ (βιοτεχνική - εμπορική)

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Δίκτυο διακίνησης γαλακτοκομικών προϊόντων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: η περίπτωση ΄΄ΓΑΤΑΣ Α.Ε.΄΄ (βιοτεχνική - εμπορική)

Τσιμεντερίδου, Σταυρούλα

Αντικείμενο της παρούσας μελέτης είναι ο προσδιορισμός των τρόπων, κινδύνων, παραγόντων που επηρεάζουν αλλά και το κόστος μιας διακίνησης συλλέγοντας στοιχεία για την κατανόησή της ως κλάδο, ως οικονομικό μέγεθος σε γενικό επίπεδο αλλά και από μια εταιρεία για να δούμε ακριβώς τον τρόπο λειτουργίας και χρησιμότητας της διακίνησης. Όσον αφορά τον τομέα του γάλακτος, διαπιστώνεται υψηλός βαθμός εκσυγχρονισμού με βάση τα εθνικά και κοινοτικά αναπτυξιακά προγράμματα. Με τα ως τώρα δεδομένα ακόμη και οι προοπτικές εξωτερικού εμπορίου κρίνονται ικανοποιητικές καθώς παρατηρείται υψηλή ποιότητα, τυποποίηση προϊόντος και ισχυρά δίκτυα διανομής και προώθησης. Ο βασικός σκοπός της εργασίας είναι να κατανοήσουμε τους τρόπους, τις δυσκολίες και το κόστος που έχει η διακίνηση του γάλακτος και των υποπροϊόντων του στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Μιας περιοχής η οποία τα τελευταία χρόνια απέκτησε οδικό δίκτυο πιο κατάλληλο για τη διευκόλυνση των μεταφορών, όσον αφορά στο χρόνο και τη δυσκολία, καθώς η περιοχή όχι μόνο είναι ορεινή αλλά πλήττεται από κακοκαιρία τους περισσότερους μήνες του χρόνου.

Thesis
NonPeerReviewed

Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
Εφοδιαστική αλυσίδα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.