Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2010 (EL)
Ηλεκτρονικό έγκλημα

Βάϊναλη, Ελένη

Κύριος στόχος της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι η προσπάθεια παρουσίασης των διάφορων μορφών ηλεκτρονικού εγκλήματος και η ανάλυση βασικών θεμάτων που έχουν άμεση σχέση με αυτό. Η εργασία ξεκινάει προσεγγίζοντας την ιδέα του ηλεκτρονικού εγκλήματος και παραθέτοντας τον ορισμό του. Εν συνεχεία παρουσιάζονται τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ηλεκτρονικού εγκλήματος , οι μορφές του και ακολουθεί η ελληνική νομοθεσία. Κατόπιν, αναλύονται οι κύριες μορφές του ηλεκτρονικού εγκλήματος οι οποίες σχετίζονται με απάτες μέσω Διαδικτύου, παιδική πορνογραφία, cracking και hacking, διακίνηση-πειρατεία λογισμικού, έγκλημα στα chat rooms. Για να γίνουν πλήρως κατανοητές στον αναγνώστη οι παραπάνω μορφές συνοδεύονται με άρθρα, παραδείγματα και μελέτες από διαφορές πηγές.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα - Δίκαιο και νομοθεσία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2010


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.