Ευελιξία στην εργασία: η περίπτωση της Ελλάδας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2010 (EL)
Ευελιξία στην εργασία: η περίπτωση της Ελλάδας

Γρηγορίου, Κωνσταντίνος
Γρηγοριου, Μαρία

Σκοπός της εργασίας είναι να εξεταστεί κατά πόσο υπάρχει η ευελιξία στην αγορά εργασίας. Το θέμα της ευελιξίας είναι πολύ σημαντικό, αν σκεφτούμε την ταχύτητα με την οποία αλλάζουν τα δεδομένα και συνεχώς νέες ανάγκες εμφανίζονται με τον ίδιο ρυθμό που οι νέες ευκαιρίες έρχονται στο προσκήνιο. Στόχος είναι να παρουσιαστεί κατά πόσο η ευελιξία υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά εργασίας και αν είναι σε θέση να διαφοροποιήσει την παρούσα κατάσταση και μάλιστα τώρα που η οικονομία της αγοράς είναι σε πολύ κρίσιμο σημείο. Η οικονομική ανάπτυξη κάθε χώρας κρίνεται σε κάποιο βαθμό από το δείκτη της ευελιξίας. Αν εξεταστεί σε συνάρτηση η ανεργία με την προσφορά γίνεται κατανοητός ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να συμβάλλει στην περαιτέρω οικονομική ανάπτυξη και στη μείωση της ανεργίας.

Thesis
NonPeerReviewed

Εργασιακές σχέσεις

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2010


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.