Ανάπτυξη εφαρμογή διαλογικής εκμάθησης για το μάθημα "Προγραμματισμός Ι" με τη χρήση λογισμικού authorware

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2010 (EL)
Ανάπτυξη εφαρμογή διαλογικής εκμάθησης για το μάθημα "Προγραμματισμός Ι" με τη χρήση λογισμικού authorware

Τσιφτσή, Ευαγγελία

Το authorware είναι ένα εργαλείο συγγραφής βασισμένο σε εικονίδια. Χαρακτηρίζεται έτσι γιατί χρησιμοποιείτε μεταφορά των εικονιδίων ως ενεργών στοιχείων που περιέχουν το υλικό της εφαρμογής Στην παρουσία αυτή θα εξεταστεί το περιβάλλον του macromedia authorware. Με το που τρέχουμε το πρόγραμμα εμφανίζεται η καρτέλα new project.eikona Το περιβάλλον εργασίας αποτελείται από πέντε μέρη. Στα αριστερά της οθόνης είναι η εργαλειοθήκη των εικονιδίων . Στο επάνω μέρος είναι οι κλασικοί κατάλογοι επιλογών, και στο κάτω μέρος η μπάρα των εικονιδίων. Στο κέντρο της οθόνης βρίσκεται το παράθυρο του κύριου προγραμματισμού και στο κάτω μέρος η καρτέλα των ιδιοτήτων. Ο προγραμματισμός του authorware γίνεται σύροντας και αφήνοντας το κατάλληλο εικονίδιο πάνω στην γραμμή ροής του προγραμματισμού και αυτόματα αλλάζει η καρτέλα των ιδιοτήτων. Η ροή του προγράμματος πηγαίνει από επάνω προς τα κάτω εκτελώντας το ένα-ένα κάθε φορά. εικονα βλημα εδώ Κάθε εικονίδιο εκτός από την θέση του πάνω στην γραμμή ροής και τον τίτλο του, χαρακτηρίζεται και από κάποιο περιεχόμενο, ανάλογο με την λειτουργία που επιτελεί. Για να καθοριστεί το περιεχόμενο κάθε εικονιδίου πρέπει να γίνει ένα double click πάνω στο εικονίδιο.

Thesis
NonPeerReviewed

Λογισμικό εφαρμογών - Ανάπτυξη

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2010


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.