Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2010 (EL)
Ηλεκτρονικό εμπόριο

Βλαχάκη, Μαρία

Αναλύοντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στο πρώτο κεφάλαιο θα παρατείθενται οι βασικές έννοιες του ΗΕ καθώς και τι προϊόντα –κατηγορίες προϊόντων υπάρχουν στο διαδίκτυο και πως μπορώ να αγοράσω απλά και γρήγορα από το σπίτι μου. Στο δεύτερο κεφάλαιο θα αναλυθεί η υποδομή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, όπως λειτουργικές απαιτήσεις ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, έτοιμες λύσεις ΗΕ καθώς και πρωτόκολλα του internet. Στο τρίτο κεφάλαιο θα αναλυθεί ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο που απασχολεί όλους ανεξαίρετος τους χρήστες του διαδικτύου, προβλήματα όσο αναφορά την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Απειλές όσο είμαστε online στο διαδίκτυο και λύσεις προστασίας όπως είναι για παράδειγμα τα firewalls. Στο τέταρτο κεφάλαιο θα εξεταστεί το πιο σημαντικό θέμα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου που έχει καθοριστικό ρόλο σε ένα χρήστη αν θα αγοράσει online ή όχι, είναι το θέμα των ηλεκτρονικών συστημάτων πληρωμών και κατ’ επέκταση την ασφάλεια κατά την ώρα μιας ηλεκτρονικής συναλλαγής, για αυτό θα αναφερθούν όλοι τους τρόπους πληρωμής και ποιοι από αυτούς είναι οι ασφαλέστεροι. Στο πέμπτοκαι τελευταίο κεφάλαιο θα αναφερθεί η επιτυχία στο ΗΕ και ποιοι τελικά είναι αυτοί που τελικά θα βγουν μέσα από περισσότερο κερδισμένοι.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονικό εμπόριο
Ηλεκτρονικές συναλλαγές

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2010


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.