Οικολογικές επιχειρήσεις

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2010 (EL)
Οικολογικές επιχειρήσεις

Παντελής, Νικόλαος

Η εργασία που μελετώ είναι οι οικολογικές επιχειρήσεις. Οι επιχειρήσεις δηλαδή που στόχος τους εκτός από τα κέρδη είναι και η προστασία του περιβάλλοντος. Παραθέτω τους λόγους για τους οποίους πρέπει να στραφούμε στις οικολογικές επιχειρήσεις καθώς επίσης και τη λογική – τρόπο σκέψης με τον οποίο λειτουργούν αυτές οι επιχειρήσεις. Αναλύω μερικούς τρόπους με τους οποίους μια καινούρια η και υφιστάμενη επιχείρηση μπορεί να μετατραπεί σε πράσινη. Μετά αναφέρεται στην περιβαλλοντική διαχείριση στη προσπάθεια δηλαδή της επιχείρησης να ανταποκριθεί στις περιβαλλοντικές της υποχρεώσεις. Επίσης σας πληροφορεί για τα συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης που υπάρχουν καθώς και τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να πιστοποιήσετε ότι ένα προϊόν η υπηρεσία που παρέχεται είναι οικολογικό. Επίσης παραθέτω προγράμματα που είναι διαθέσιμα και με τα οποία μπορείτε να χρηματοδοτήσετε την επιχείρησή σας ώστε να γίνει οικολογική. Στην συνέχεια αναφέρω πως μπορείτε να «πρασινίσετε» τα νέα η και τα ήδη υφιστάμενα προϊόντα η και υπηρεσίες σας ενώ τέλος σας παραθέτω το παράδειγμα μιας οικολογικής επιχείρησης του συνδέσμου Ο.Τ.Α νομού Θεσσαλονίκης για να καταλάβετε πως λειτουργεί τι υπηρεσίες παρέχει και σε τι διαφέρει από τις άλλες επιχειρήσεις μία οικολογική.

Thesis
NonPeerReviewed

Οικολογία
Επιχειρήσεις

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2010


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.