Χειμερινός, πολιτιστικός τουρισμός στο νομό Πιερίας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2010 (EL)
Χειμερινός, πολιτιστικός τουρισμός στο νομό Πιερίας

Πιπλιούκα, Κοκώνα

Η εργασία αυτή αποτελεί μια προσπάθεια γνωριμίας με τον Χειμερινό και τον Πολιτιστικό Τουρισμό και την ανάπτυξή του στο Νομό Πιερίας. Σκοπός είναι να καταγραφεί ο χειμερινός και ο πολιτιστικός τουρισμός στο Νομό Πιερίας, τα προβλήματα που υπάρχουν και να διατυπωθούν προτάσεις που θα βοηθήσουν την περαιτέρω ανάπτυξή τους, χωρίς να καταστρέφεται το φυσικό, κοινωνικό και πολιτιστικό περιβάλλον. Επίσης, η εργασία αυτή περιέχει διάφορα στοιχεία, όπως τα υπάρχοντα χιονοδρομικά κέντρα στην Ελλάδα και ιδιαίτερα το Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου, τις υπηρεσίες που προσφέρει, τα ορειβατικά καταφύγια του Ολύμπου και των Πιερίων, τα διεθνή μονοπάτια πεζοπορίας και άλλα ορειβατικά μονοπάτια, τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν εγχειρίδιο για όσους ασχολούνται με το χειμερινό τουρισμό ή για όσους θέλουν να μυηθούν στις ομορφιές του.

Thesis
NonPeerReviewed

Εναλλακτικός τουρισμός
Τουρισμός - Ελλάδα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2010


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.