Τεχνολογία, εξέλιξη και εφαρμογές Bluetooth σε αυτοκίνητα και ηλεκτρονικές συσκευές

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2014 (EL)
Τεχνολογία, εξέλιξη και εφαρμογές Bluetooth σε αυτοκίνητα και ηλεκτρονικές συσκευές

Κατσίμπαλη, Βασιλική

Η πτυχιακή εργασία που θα διαβάσετε, έχει ως κεντρικό θέμα την ασύρματη τεχνολογία του bluetooth. Θα αναλύσω, πως με το πέρασμα των χρόνων εξελίχθηκε τόσο πολύ, που χρησιμοποιείται σε πάρα πολλούς τομείς της καθημερινής μας ζωής. Είναι μια προσιτή τεχνολογία προς όλους, όχι μόνο λόγω της απλότητας στη χρήση αλλά και λόγω χαμηλού κόστους. Εκτός όμως, από τη λειτουργικότητα της θα αναπτύξω πολλές από τις εφαρμογές της. Οι εφαρμογές αυτές έχουν συμβάλλει στο να κάνουν πιο απλή τη ζωή μας και τη συναντάμε, πλέον, σε διάφορους κλάδους. Αρωγός μου, στο να αποτυπώσω όσο καλύτερα γίνεται την χρησιμότητα της τεχνολογίας bluetooth, στην πτυχιακή εργασία, ήταν ο παγκόσμιος ιστός και διάφορα βιβλία Ελλήνων και ξένων συγγραφέων.

Thesis
NonPeerReviewed

Τηλεπικοινωνιακά συστήματα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2014


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.