Οι οικονομικές συνέπειες των φυσικών καταστροφών = Natural disasters and financial consequences

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2010 (EL)
Οι οικονομικές συνέπειες των φυσικών καταστροφών = Natural disasters and financial consequences

Κιούρτζης, Κωνσταντίνος

Ο σκοπός της είναι κατά την διάρκεια της τελικής της εξέτασης, να γίνει κατανοητό το ζήτημα του ορισμού εννοιών που συνδέονται άμεσα όπως είναι οι οικονομικές ζημίες, σπανιότερα τα οικονομικά οφέλη που είναι αποτελέσματα από φυσικές καταστροφές. Είτε αυτές έχουν προέλευση από φυσικούς κινδύνους, είτε αποτελούν ανθρώπινες πράξεις από πονηρούς σκοπούς και εγκληματική αμέλεια. Η συγκεκριμένη έρευνα θα κάνει μια ανασκόπηση φαινόμενων της πρόσφατης ιστορίας της ανθρωπότητας, για το τι οδήγησε σε αυτά τα φαινόμενα, αλλά και το τι κόστος είχαν σαν αποτέλεσμα τόσο άμεσα όσο και έμμεσα. Θα εστιάσει λίγο παραπάνω στον Ελλαδικό χώρο και θα αναλυθεί κυρίως γύρω από ένα από τα πιο καταστροφικά φαινόμενα που όλοι μας έχουμε βιώσει έντονα τα τελευταία χρόνια και πρόσφατα… Τις πυρκαγιές.

Thesis
NonPeerReviewed

Φυσικές καταστροφές - Οικονομικές απόψεις

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2010


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.