Δημιουργία ιστοτόπου για ξενοδοχειακή μονάδα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2014 (EL)
Δημιουργία ιστοτόπου για ξενοδοχειακή μονάδα

Χατζημουράτ, Αναστάσιος

Η παρούσα πτυχιακή εργασία εκπονήθηκε κάτω από πραγματικές συνθήκες και παρουσιάζει την ανάπτυξη μίας ιστοσελίδας που κινείται πάνω στον κλάδο του προγραμματισμού. Η υλοποίησή της έχει ως κύριο μοτίβο την παρουσίαση των υπηρεσιών ενός ξενοδοχείου στο διαδίκτυο αλλά και την κράτηση ενός δωματίου χωρίς περαιτέρω κόστος και ταλαιπωρία. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα απευθύνεται σε επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου που επιθυμούν να προωθήσουν τα ξενοδοχεία τους. Αναφορικά στο περιεχόμενό της, χωρίζεται σε δυο κατηγορίες: την «πληροφόρηση» στην οποία υπάγονται οι ηλεκτρονικές σελίδες: «Διανομή, Υπηρεσίες, Εγκαταστάσεις, Τοποθεσία» και την «υποστήριξη» που περιλαμβάνει την «Online κράτηση». Επιπλέον, περιγράφονται τα εργαλεία που αξιοποιήθηκαν για την δημιουργία της, ο κώδικας που χρησιμοποιήθηκε καθώς και τη βοήθεια που προσέφεραν τα site που σχετίζονται με τον κλάδο του «Hotel Marketing».

Thesis
NonPeerReviewed

Ιστοσελίδες - Σχεδίαση
Ξενοδοχειακό μάνατζμεντ

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2014


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.