Σχεδίαση web site για επιχειρήσεις

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Σχεδίαση web site για επιχειρήσεις

Μυλωνάς, Ηλίας

Ο βασικός στόχος της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι ο σχεδιασμός, η υλοποίηση και η παρουσίαση του διαδικτυακού τόπου μιας επιχείρησης. Κάθε επισκέπτης-χρήστης κάνοντας περιήγηση στο site μας θα έχει την δυνατότητα να αντλήσει γενικές πληροφορίες για την επιχείρηση μας, να μάθει για την ιστορία της, τα προϊόντα που προσφέρουμε στους πελάτες μας και την ποιότητα τους. Μπορεί να πληροφορηθεί τα τελευταία νέα στον χώρο της υγείας, οικονομίας και επικαιρότητας καθ ότι υπάρχει συνεχής ανανέωση των δεδομένων μας. Χρησιμοποιώντας μια φόρμα επικοινωνίας κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας και να μας εκθέσει τι απόψεις του και παράλληλα μπορεί να συμμετέχει στην δημοσκόπηση για το αν είναι ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες που προσφέρει η ιστοσε ίδα μας.

Thesis
NonPeerReviewed

Επιχειρήσεις
Ιστοσελίδες - Σχεδίαση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.