Σχεδίαση, ανάπτυξη και αξιολόγηση δικτυακής πύλης, εφαρμογή στη περίπτωση μιας ταβέρνας, με χρήση του Joomla (CMS)

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Σχεδίαση, ανάπτυξη και αξιολόγηση δικτυακής πύλης, εφαρμογή στη περίπτωση μιας ταβέρνας, με χρήση του Joomla (CMS)

Κοκοσαλάκη, Ειρήνη

Η εν λόγω πτυχιακή εργασία έχει ως θέμα την κατασκευή μιας ιστοσελίδας μιας ταβέρνας την «Γαλήνη-Γαλήνιος Δίας». Για την κατασκευή και ανάπτυξη του site χρησιμοποιήθηκε το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου Joomla. Το στάδιο της εγκατάσταση του Joomla τοπικά στον υπολογιστή μας απαιτεί και κάποια πρόσθετα προγράμματα ώστε ο υπολογιστής μας να δουλεύει σαν web server. Η πτυχιακή εργασία χωρίζεται σε επιμέρους ενότητες- κεφάλαια για καλύτερη ανάπτυξη και κατανόηση. Στο κεφάλαιο 2 θα γίνει αναφορά στο joomla και στην εγκατάσταση του καθώς και τα επιπλέον χρήσιμά προγράμματα για την πραγματοποίηση διαδικτυακής εφαρμογής. Επιπλέον στο κεφάλαιο 3 θα παρουσιαστεί αναλυτικά η ενεργοποίηση και χρήση των πρόσθετων εφαρμογών του Joomla που χρησιμοποιήθηκαν στο site. Στο 4ο κεφάλαιο θα δείτε την εμφάνιση της ιστοσελίδας μας. Σκοπός του site είναι η παρουσία της ταβέρνας όπου κάθε επισκέπτης θα μπορεί να την γνωρίσει μέσα από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό, να κατατοπιστεί για το που ακριβώς βρίσκεται η ταβέρνα και να επικοινωνήσει με κάποιον αρμόδιο.

Thesis
NonPeerReviewed

Συστήματα διαχείρισης περιεχομένου - (CMS)
Εστιατόρια, ταβέρνες

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.