Εφαρμογή και εξέλιξη του Γ' Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης στην Κρήτη

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2009 (EL)
Εφαρμογή και εξέλιξη του Γ' Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης στην Κρήτη

Γαλανάκη, Χαρίκλεια

Στην εργασία εξετάζεται η εφαρμογή και η εξέλιξη του Γ' Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης (Κ.Π.Σ.) στην Κρήτη. Θα εξετάσουμε λοιπόν τους τρόπους με τους οποίους χρηματοδοτήθηκε το νησί, τα προγράμματα χρηματοδότησης καθώς και τους άξονες προτεραιότητας κάθε προγράμματος στα πλαίσια του Περιφερειακού επιχειρησιακού προγράμματος Κρήτης (Π.Ε.Π Κρήτης). Στην συνέχεια, θα ακολουθήσει απολογισμός της πορείας υλοποίησης του περιφερειακού επιχειρησιακού προγράμματος κατά το κλείσιμο του κύκλου του ΄Γ ΚΠΣ, με σκοπό να γίνει ξεκάθαρη η εξέλιξη και εφαρμογή των έργων του μιας και εξετάζεται η συνολική απορρόφηση για κάθε άξονα χωριστά. Τέλος, θα ακολουθήσει μια συνοπτική παρουσίαση μεταξύ των πιο σημαντικών ολοκληρωμένων έργων από αυτά που εντάχθηκαν στο ΠΕΠ Κρήτης 2000 - 2006.

Thesis
NonPeerReviewed

Κοινοτικά προγράμματα
Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2009


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.