Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2009 (EL)
Το e-banking στην Ελλάδα

Τζέρου, Άννα

Η Ανάπτυξη του e-banking στην χώρα μας υπήρξε αλματώδης. Παρά το γεγονός ότι η παρουσία του δεν έχει κλείσει ακόμα δεκαετία, οι υπηρεσίες του είναι εφάμιλλες με αυτές του εξωτερικού, ασφαλείς και αξιόπιστες. Ήδη όλο και περισσότεροι πελάτες Τραπεζών εμπιστεύονται τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, απολαμβάνοντας πλήθος ευκολιών και εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο.Το e-banking αποτελεί ηλεκτρονικό εναλλακτικό δίκτυο πληρωμών και παροχής πληροφοριών. Την ανάγκη δημιουργίας ηλεκτρονικών εναλλακτικών καναλιών διέκριναν έγκαιρα οι τραπεζικοί οργανισμοί του εξωτερικού, οι οποίοι στηρίχθηκαν κυρίως στη έκρηξη που παρατηρήθηκε στην χρήση του διαδικτύου. Προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν την διαδεδομένη χρήση του internet προσέφεραν αρκετές τραπεζικές αλλαγές μέσω διαδικτύου, δίνοντας μεγάλο βάρος στην ασφάλεια των συναλλαγών αυτών. Τις τράπεζες του εξωτερικού, ακολούθησαν και οι εγχώριες τραπεζικοί οργανισμοί, οι οποίοι επένδυσαν αρκετά σε τεχνογνωσία και τεχνολογία προκείμενου οι ηλεκτρονικές τους υπηρεσίες να είναι ασφαλείς και ανταγωνιστικές. Σήμερα έχει διαμορφωθεί ένα πολύ ενδιαφέρων τοπίο στον ελληνικό χώρο του e-banking.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονική τραπεζική

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2009


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.