Χειμερινός τουρισμός στο Νομό Φλώρινας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2009 (EL)
Χειμερινός τουρισμός στο Νομό Φλώρινας

Κολοκοτρώνη, Αγγελική

Στην εργασία παρουσιάζεται ο χειμερινός τουρισμός του Νομού Φλώρινας. Σταυροδρόμι πληθυσμών και πολιτισμών ο Νομός Φλώρινας διαθέτει πολύμορφη πολιτιστική κληρονομιά και σύνθετη πολιτισμική ταυτότητα, με έντονο βαλκανικό χαρακτήρα και σύγχρονη καλλιτεχνική και εικαστική έκφραση. Αρχαιολογικά και ιστορικά μνημεία, μακεδονίτικη και νεοκλασική αρχιτεκτονική, αρχέγονα έθιμα όπως οι «Χριστουγεννιάτικες Φωτιές», ο λαϊκός πολιτισμός σε συνδυασμό με τις τοπικές γεύσεις και τη λειτουργία πολυάριθμων καλλιτεχνικών εργαστηρίων και συλλόγων αφενός και ο φυσικός πλούτος με την ποικιλομορφία του και τη διαρκή βελτίωση των υποδομών και παραμονή και φιλοξενία των επισκεπτών αφετέρου, καθιστούν το Νομό της Φλώρινας ιδανικό προορισμό απόδρασης και ανανέωσης για όλες τις εποχές τον χρόνου.

Thesis
NonPeerReviewed

Εναλλακτικός τουρισμός

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2009


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.