Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Social media

Νίκου, Μαρία

Τα social media τα τελευταία χρόνια κατέχουν ένα σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι των περισσοτέρων νέων, αλλά και όχι μόνο. Οι περισσότεροι πλέον τα χρησιμοποιούν ως εργαλείο για την διεύρυνση του κοινωνικού τους κύκλου, για την διατήρηση αυτού, για e-dating, ή ακόμα και ως μέσω άμεσης γραπτής επικοινωνίας (chat). Χρησιμοποιείται για εκπαιδευτικούς λόγους, ψυχαγωγία, για να περάσει κάποιος ευχάριστα τον ελεύθερό του χρόνο και για άλλους ακόμα πολλούς λόγους. Οι χρήσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ποικίλουν και συνεχώς ανακαλύπτονται όλο και πιο καινοτόμοι τρόποι χρήσης τους. Σε αυτήν την εργασία θα αναφερθούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Πιο συγκεκριμένα, στόχος είναι η αναζήτηση και συγγραφή λεπτομερειών για τα δημοφιλέστερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο. Θα γίνει μια αναφορά στην ιστορία των social media, περιγραφή των πιο δημοφιλών και τι επιρροή και επίδραση έχουν αυτά στη σύγχρονη κοινωνία. Είναι προφανές και κοινώς αποδεκτό ότι τα social media έχουν με κάποιο τρόπο επιρρεάσει τη ζωή των ανθρώπων και θετικά και αρνητικά.

Thesis
NonPeerReviewed

Κοινωνικά δίκτυα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.