Μετατροπή δημοτικών και κοινοτικών επιχειρήσεων σε ανώνυμες εταιρείες: case study Σουρωτή Α.Ε.

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2009 (EL)
Μετατροπή δημοτικών και κοινοτικών επιχειρήσεων σε ανώνυμες εταιρείες: case study Σουρωτή Α.Ε.

Σαρή, Ελένη
Κουρουνιώτου, Γεωργία

Μέσα από την υλοποίηση της εργασίας, κάναμε μια προσπάθεια να εντοπίσουμε τους λογούς που προτρέπουν μια επιχείρηση, στην μετατροπή της, σε μια ανώτερη οικονομική μονάδα. Είναι πολύ λίγες οι κοινοτικές επιχειρήσεις που αποφάσισαν τη μετατροπή τους σε μια ανώτερη οικονομική μονάδα και μπόρεσαν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της. Τέλος θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η μοναδική κοινοτική επιχείρηση που μπόρεσε να μετατραπεί σε ανώνυμη εταιρεία και να συνεχίσει να υπάρχει ακολουθώντας μια ανοδική πορεία είναι η Σουρωτή Α.Ε. αυτός είναι και ο λόγος που μας προκάλεσε το ενδιαφέρον να ασχοληθούμε και να κάνουμε μια εργασία με θέμα αποκλειστικά τη μετατροπή κοινοτικών και δημοτικών επιχειρήσεων σε ανώνυμες εταιρεiες.

Thesis
NonPeerReviewed

Δημοτικές επιχειρήσεις
Εταιρείες - Μετατροπή και συγχώνευση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2009


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.