Σχεδίαση και ανάπτυξη ιστοχώρου βασισμένου σε πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Σχεδίαση και ανάπτυξη ιστοχώρου βασισμένου σε πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου

Λιακόπουλος, Βασίλειος

Το θέμα της πτυχιακής είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή ιστοσελίδας για τα sport μοντέλα της αυτοκινητοβιομηχανίας Renault. Ο χρήστης θα είναι σε θέση να πλοηγηθεί στο site και να ανακαλύψει διάφορες πληροφορίες που σχετίζονται με αυτό όπως: φωτογραφίες αυτοκινήτων και μονοθέσιων, θα είναι σε θέση να εντοπίσει όλους τους dealer Renault που βρίσκονται στη Ελλάδα έτσι ώστε να μπορεί να εξυπηρετηθεί για θέματα service, after/sales, πωλήσεις ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία εντοπίζοντας την θέση τους μέσω διαδραστικού χάρτη. Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα για αναζήτηση (search) άρθρου/ θέματος σε περίπτωση που ο χρήστης ξέρει εκ των προτέρων τι ψάχνει αλλά και η άμεση επικοινωνία με τον διαχειριστή του site συμπληρώνοντας μια ειδική φόρμα επικοινωνίας η οποία αποστέλλεται στον ίδιο τον διαχειριστή.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονικό εμπόριο
Συστήματα διαχείρισης περιεχομένου - (CMS)
Αυτοκίνητα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.