Δημιουργία ιστοχώρου σε πλατφόρμα wordpress

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Δημιουργία ιστοχώρου σε πλατφόρμα wordpress

Παρασκευόπουλος, Στέφανος
Ντάπας, Ηλίας

Η συγκεκριμένη πτυχιακή εργασία έχει ως σκοπό τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας με χρήση της πλατφόρμας Wordpress. Θα αναδειχθούν όλες τις δυνατότητες αυτής της πλατφόρμας χρησιμοποιώντας κάποια plug-in, που ενισχύουν μια ιστοσελίδα με επιπλέον λειτουργίες και της δίνουν μοντέρνο και ξεχωριστό χαρακτήρα στον κόσμο του σημερινού διαδικτύου, που περιβάλλεται από εκατομμύρια ιστοσελίδες και δεκάδες κοινωνικά δίκτυα. Σκοπός της σελίδας είναι η άμεση ενημέρωση του αναγνώστη σε πραγματικό χρόνο. Οι αναρτήσεις πραγματεύονται, κυρίως τις νέες τεχνολογίες, αλλά και ό,τι πρωτότυπο και καινοτόμο κυκλοφορεί στη σύγχρονη πραγματικότητα. Η ιστοσελίδα είναι δομημένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να ο χρήστης να βρίσκει εύκολα και γρήγορα αυτό που ψάχνει κατά την πλοήγηση. Χρησιμοποιείται ένα έτοιμο πρότυπο (Template), το οποίο παραμετροποιείται μέσω κώδικα CSS (Cascading Style Sheets), ώστε να αρμόζει στην αισθητική και τις ανάγκες της σχεδίασης. Επιπλέον, ενσωματώνονται λειτουργίες στον κώδικα της σελίδας, οι οποίες διευκολύνουν την προώθησή της και το διαμοιρασμό των αναρτήσεων μέσα από τα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και το κινητό διαδίκτυο.

Thesis
NonPeerReviewed

Συστήματα διαχείρισης περιεχομένου - (CMS)
Ιστοσελίδες - Σχεδίαση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.