Τεχνολογίες κινητής τηλεφωνίας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2009 (EL)
Τεχνολογίες κινητής τηλεφωνίας

Μπούτσιου, Σταυρούλα

Ο σκοπός αυτής της πτυχιακής λοιπόν είναι να γίνει γνωστή η ιστορία των κινητών, το πως λειτουργούν τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, οι κυψέλες και τι προβλήματα προκαλούν. Στο πρώτο κεφαλαίο εξηγούνται οι βασικοί όροι της κινητής τηλεφωνίας, αναλύονται οι τεχνολογίες δικτύων GSM, UMTS, GPRS και EGPRS. Τέλος παρουσιάζεται η πρώτη , δεύτερη και τρίτη γενιά κινητής τηλεφωνίας. Στο δεύτερο κεφάλαιο αναφέρεται στα ασύρματα δίκτυα της τρίτης και τέταρτης γενιάς. Ποια είναι, ποιες τεχνολογίες χρησιμοποιούν, τι προβλέπεται γι αυτά και ποιες απαιτήσεις υπάρχουν από αυτά. Στο επόμενο κεφάλαιο παρουσιάζεται η αρχιτεκτονική υποδομή των ασύρματων συστημάτων τις κεραίες και τα κυψελωτά δίκτυα. Τι είναι αυτά, πώς λειτουργούν και τι χρησιμοποιούν. Στο τέταρτο και τελευταίο κεφάλαιο αυτής της εργασίας αναφέρεται στο κακό που μπορούν να προξενήσουν τα κινητά τηλέφωνα. Την ραδιενέργεια που εκπέμπουν. Ακόμα παρουσιάζεται ένα ένθετο με συνήθεις ερωτήσεις σε σχέση με την ραδιενέργεια της κινητής τηλεφωνίας και τις σωστές απαντήσεις.

Thesis
NonPeerReviewed

Κινητή τηλεφωνία
Τεχνολογία της πληροφορίας

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2009


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.