Ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα και η αξιοποίησή της από τις επιχειρήσεις

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2009 (EL)
Ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα και η αξιοποίησή της από τις επιχειρήσεις

Χουδελούλη, Χριστίνα
Καργιώτη, Ελένη

Τα τελευταία χρόνια έχει σημειωθεί μια σημαντική μετάβαση στον επιχειρηματικό κόσμο. Εταιρίες κάθε είδους και ανεξαρτήτως μεγέθους κατάφεραν να ενσωματώσουν και να αποδεχθούν τις τεχνολογίες της πληροφορίας και των τηλεπικοινωνιών. Κατάφεραν να υιοθετήσουν στην καθημερινότητα τους τον τεχνολογικό εξοπλισμό και τις τεχνοτροπίες που τους άνοιξαν τον δρόμο για ευκολότερη επικοινωνία σε κάθε πλευρά του κόσμου και ανάπτυξη όλων των επιχειρηματικών τους σχεδίων. Με λίγα λόγια, εντάχθηκαν στην Ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα (e-Επιχειρείν). Το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν με λίγα λόγια σημαίνει αυτό ακριβώς που υποδεικνύει και ο όρος: Την κάθε είδους ανάπτυξη των επιχειρηματικών διαδικασιών αλλά και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου. Με την εφαρμογή του e- Επιχειρείν δίνεται η δυνατότητα σε όλες τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς που το εφαρμόζουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους και να ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών τους γρήγορα και εύκολα μέσω του Διαδικτύου, όπως επίσης και να συναλλάσσονται με τους συνεργάτες και τους προμηθευτές τους.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονικό επιχειρείν

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2009


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.