Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Ηλεκτρονικό εμπόριο

Καραπατή, Βασιλική

Στη εργασία κύριος στόχος είναι η γνώση και η μέγιστη κατανόηση του ηλεκτρονικού εμπορίου σαν έννοια αλλά και οι δυνατότητες του από όλους τους αναγνώστες, συμπεριλαμβανομένων αυτών που γνωρίζουν το διαδίκτυο και είναι χρήστες του, αλλά και αυτών οι οποίοι δεν έχουν γνωρίσει τις δυνατότητες του υπολογιστή τους συνδεδεμένο με πλήθος άλλων. Ξεκινώντας αναλύεται με συνοπτικό τρόπο το διαδίκτυο, το μέρος στο οποίο δημιουργήθηκε και “ανθεί” το ηλεκτρονικό εμπόριο, για να έχει ο αναγνώστης μια σφαιρική ιδέα του θέματος που θα αναπτυχθεί. Ακολουθεί η ανάλυσή του, δηλαδή πως ορίζεται το ηλεκτρονικό εμπόριο, πως αναπτύχθηκε, τα όσα μας προσφέρει, αλλά και τις αδυναμίες του, και αν μπορούμε τελικά να το εμπιστευόμαστε για την διεξαγωγή συναλλαγών στην καθημερινή μας ζωή καθώς και τι ασφάλεια παρέχεται σ’ αυτές τις συναλλαγές.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονικό εμπόριο
Ηλεκτρονικό επιχειρείν

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.