Ηλεκτρονικές υπηρεσίες και εφαρμογές στον χώρο των τροφίμων

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες και εφαρμογές στον χώρο των τροφίμων

Παπαγρηγορίου, Βασιλική
Μπαρμπαγιάννη, Γεωργία

Μέσα από αυτή την έρευνα ο επιχειρηματίας έχει τη δυνατότητα να διαπιστώσει κατά πόσο τον συμφέρει να επενδύσει, ώστε να εκσυγχρονίσει και συγχρόνως να προβάλλει ηλεκτρονικά την επιχείρηση του σε όλο το εύρος της. Παρομοίως παρέχεται στον χρηστή η ευκαιρία εύκολης και γρήγορης αναζήτησης οποιουδήποτε προϊόντος και υπηρεσίας, σύμφωνα με τις ανάγκες του οι οποίες καθορίζονται από τον ίδιο. Με αυτόν τον τρόπο συγκρίνεται πλήθος παρόμοιων προϊόντων. Επιπλέον γίνεται μια εκτενής αναφορά πάνω στα ηλεκτρονικά καταστήματα τροφίμων. Αναπτύσσεται η υφιστάμενη κατάσταση και οι μελλοντικές τάσεις στον Ελληνικό χώρο καθώς επίσης στη Διεθνή και Ευρωπαϊκή πραγματικότητα. Το σημαντικότερο κομμάτι της έρευνας αφορά κυρίως τα γενικά στοιχειά της επιχείρησης, πληροφορίες γενικά με την εφαρμογή ή μη του ηλεκτρονικού εμπορίου, απόψεις σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο και δημογραφικά στοιχεία των επιχειρήσεων, παρέχονται κάποιες << συμβουλές>> σωστής παρουσίασης και δημιουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος. Τέλος παρουσιάζονται παραδείγματα επιτυχημένων ηλεκτρονικών καταστημάτων στον κλάδο των τροφίμων.

Thesis
NonPeerReviewed

Τρόφιμα
Ηλεκτρονικό εμπόριο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.