Ηλεκτρονικές δημοπρασίες = E - auctions

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Ηλεκτρονικές δημοπρασίες = E - auctions

Αναγνώστου, Ευαγγελία-Μαρία

Σκοπός της εργασίας αυτής είναι η δημιουργία μιας ολοκληρωμένης γνώμης του αναγνώστη για τις ηλεκτρονικές δημοπρασίες, τον τρόπο που μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει κάτι μέσα από όποια ιστοσελίδα επιλέγει ο ίδιος και πώς να προστατευθεί από πιθανές απάτες. Στο πρώτο κεφάλαιο δίνονται οι πιο σημαντικοί ορισμοί για την δημοπρασία, το ηλεκτρονικό εμπόριο και την ηλεκτρονική αγορά, τις κατηγορίες των ηλεκτρονικών δημοπρασιών, τα είδη τους και τα οφέλη για αγοραστές και πωλητές. Στα υπόλοιπα τέσσερα κεφάλαια του βιβλίου περιγράφονται οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες, αναλύεται η διαδικασία μιας ηλεκτρονικής δημοπρασίας είτε σε διεθνή ιστοσελίδα είτε σε Ελληνική, δίνεται ένα αληθινό παράδειγμα όπου δημοπρατείται ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής στην Ελληνική ιστοσελίδα www.124sold.gr. Επίσης, δίνονται τρόποι αποφυγής μιας επικείμενης απάτης.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονικό εμπόριο - Μέτρα ασφαλείας

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.