Παραγωγή και επεξεργασία βίντεο, εικόνας και ήχου μέσω πολυμεσικών εφαρμογών

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Παραγωγή και επεξεργασία βίντεο, εικόνας και ήχου μέσω πολυμεσικών εφαρμογών

Βουλογεώργου, Ολυμπία

Η Τεχνολογία πολυμέσων είναι μία από τις σημαντικότερες στο χώρο της Πληροφορικής, καθώς στους κόλπους της αναπτύσσονται συνεχώς ειδικότερες τεχνολογίες αιχμής που μετασχηματίζονται σε καινούργια προϊόντα και κατά συνέπεια σε νέες εμπειρίες για τους καταναλωτές και χρήστες τους. Το πεδίο είναι σχετικά νέο στον κόσμο της πληροφορικής, όμως εμπλουτίζεται συνεχώς και κάθε καινούργια τεχνολογική πραγματικότητα βρίσκει πρώτα απ’ όλα εφαρμογή στα Πολυμέσα. Πολυμέσα είναι ο συνδυασμός σε μία παραγωγή: κειμένου, ήχου, εικόνας και βίντεο διανθισμένων με ισχυρή δόση διαλογικότητας με τον χρήστη. Στην πτυχιακή αυτή καταγράφονται τόσο οι βασικές θεωρίες θεμελίωσης όσο και τις πιο διαδεδομένες πρακτικές μεθοδολογίες του αντικειμένου. Βασικός στόχος της πτυχιακής μου είναι να προσφερθεί στον αναγνώστη μια πηγή πληροφόρησης που να τον αποτελεσματικά στη κατανόηση των αρχών λειτουργίας που διέπουν τη τεχνολογία καθώς και στην εκμάθηση πρακτικών τεχνικών για την ανάπτυξη εφαρμογών πολυμέσων.

Thesis
NonPeerReviewed

Επεξεργασία εικόνας - Ψηφιακές τεχνικές
Ψηφιακό βίντεο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.