Η αγορά ADSL συνδέσεων στην πόλη των Γρεβενών

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Η αγορά ADSL συνδέσεων στην πόλη των Γρεβενών

Ρουμπίες, Παναγιώτης
Καλαμπούκας, Βασίλειος

Στην εποχή μας οι τεχνολογίες πρόσβασης στο διαδίκτυο αναπτύσσονται με ραγδαίους ρυθμούς, αλλάζουν και συνεχώς εξελίσσονται. Έτσι χρειάζεται εξειδίκευση και συχνή μελέτη για τα οφέλη των νέων τεχνολογιών, τις διαφορές, τα συν και τα πλην του κάθε καινούριου προϊόντος που εμφανίζεται στην αγορά. Παλαιότερα υπήρχαν μόνο 2 τύποι συνδέσεων, PSTN και ISDN. Δεν υπήρχαν εναλλακτικές επιλογές ούτε και πολλοί ISPs. Σκοπός αυτής της Πτυχιακής Εργασίας είναι να παρουσιάσει την αποδοχή αλλά και την άρνηση των νέων στις καινούριες τεχνολογίες αλλά και να δείξει το ποσοστό των νέων που χρησιμοποιεί το διαδίκτυο. Ακόμη σκοπός είναι να αναφερθεί το ποσοστό των φοιτητών που ασχολείται ενεργά με την τεχνολογία και γνωρίζει τις νέες τεχνολογίες αλλά και τι ποσοστό των φοιτητών αγνοεί - δεν γνωρίζει για τα νέα πακέτα, υπηρεσίες που παρέχονται από δημόσιους ή ιδιωτικούς ISPs, αλλά και τα οφέλη των νέων αυτών πακέτων και τις διαφορετικές υπηρεσίες που παρέχουν σε σχέση με τις παλαιότερες τεχνολογίες. Τέλος θα αναφερθεί το ποσοστό των φοιτητών που θα ενδιαφερόταν για μια ασύρματη σύνδεση αν υπήρχε στην πόλη δωρεάν χωρίς μηνιαία συνδρομή αποκτώντας απλά με ελάχιστο κόστος τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Thesis
NonPeerReviewed

Διαδίκτυο (Internet)
Ασύρματη επικοινωνία, Συστήματα της

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.