Η δικαιόχρηση Franchising: επιχειρηματικές πρακτικές στην ελληνική πραγματικότητα”

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας   

Αποθετήριο :
@νάκτησις   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Η δικαιόχρηση Franchising: επιχειρηματικές πρακτικές στην ελληνική πραγματικότητα”

Μάχου, Αλεξάνδρα

doctoral
Thesis (BSc)
Thesis

2008

2008


Η εργασία διαπραγματεύεται με τρόπο σαφή και περιεκτικό το σύγχρονο χρηματοδοτικό εργαλείο της Δικαιόχρησης – Franchising. Αποσκοπεί όχι μόνο να συμβάλλει στην αποσαφήνιση εννοιών που άπτονται του αντικειμένου της Δικαιόχρησης – Franchising, αλλά επιπρόσθετα επιχειρεί να επιτύχει την αποτύπωση της χρήσης του εν λόγω θεσμού στη σύγχρονη επιχειρηματική πρακτική μέσω της παρουσίασης δύο αντικειμενικά επιτυχημένων επιχειρηματικών παρουσιών του θεσμού στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, των Επιχειρηματικού Σχεδίου του:1. Haagen Dazs – Café με έδρα την πόλη της Καβάλας και 2. της Αλυσίδας Εμπορίας Ανδρικών Ενδυμάτων και Ειδών με την Επωνυμία GRAMA στην πόλη της Κοζάνης.

Δ > Δικαιόχρηση (franchising)
F > Franchising

Δικαιόχρηση (franchising)
Franchising

Ελληνική γλώσσα

Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας > Τμήμα Χρηματοοικονομικών Εφαρμογών (Κοζάνη)
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.