Παραγωγή του βαμβακιού στην Ελλάδα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2010 (EL)
Παραγωγή του βαμβακιού στην Ελλάδα

Καραπατσάκη, Ειρήνη

Στο πρώτο κεφάλαιο της παρούσα εργασίας αναφέρονται γενικά για το φυτό του βαμβακιού, για τους εχθρούς και τις ασθένειες καθώς και για την καταπολέμηση τους. Στο δεύτερο κεφάλαιο θα αναλυθεί ο τρόπος καλλιέργειας του βαμβακιού καθώς και για την οικονομική του σημασία. Επίσης θα γίνει αναφορά στα προϊόντα που παράγονται. Στο τρίτο κεφάλαιο θα αναλυθεί όσον αφορά την Ελληνική αγορά του βαμβακιού. Πιο συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν περί των επιχορηγήσεων, την τιμή και τους στόχους του βαμβακιού. Στο τέταρτο κεφάλαιο θα γίνει αναφορά στις εισαγωγές-εξαγωγές του βάμβακος, την τιμή των παραγωγών καθώς και για το παγκόσμιο εμπόριο. Στο πέμπτο κεφάλαιο θα εξεταστεί το καφέ βαμβάκι που ίσως αποτελέσει πιθανή λύση για το συμβατικό βαμβάκι. Τέλος στο έκτο κεφάλαιο θα αναφερθούν κάποια πράγματα για το βαμβάκι στο Ν. Καρδίτσας.

Thesis
NonPeerReviewed

Βαμβάκι - Ασθένειες και παράσιτα
Βαμβάκι - Εμπόριο και παραγωγή

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2010


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.