Ο τηλεπικοινωνιακός κλάδος στην Ευρώπη = Εuropian telecomunications sector

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Ο τηλεπικοινωνιακός κλάδος στην Ευρώπη = Εuropian telecomunications sector

Παπαϊωάννου, Αθανάσιος

Η εργασία έχει ως στόχο την παρουσίαση μια ευμετάβλητης αγοράς, όπως είναι αυτή του τηλεπικοινωνιακού κλάδου στην Ευρώπη. Ξεκινώντας με γενικά στοιχεία του τηλεπικοινωνιακού κλάδου της Ευρώπης που βοηθάει να κατανοήσει ο αναγνώστης το περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται οι εταιρίες που θα αναλυθούν παρακάτω. Διευρύνοντας λίγο τα γεωγραφικά πλαίσια, αναφέρονται λίγα στοιχεία που αφορούν τον κλάδο των τεχνολογιών της πληροφορίας και της επικοινωνίας, έτσι κλείνει το δεύτερο μέρος του πρώτου κεφαλαίου. Στα επόμενα κεφάλαια, ακολουθεί η ανάλυση των εταιριών, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και έχουν έδρα χώρα που είναι κράτος – μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αυτές οι εταιρίες έχουν κοινό χαρακτηριστικό, πέρα από το ότι δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, ανήκαν όλες σε πρώην μονοπώλια και τώρα δραστηριοποιούνται σε πλήρως απελευθερωμένη αγορά.

Thesis
NonPeerReviewed

Τηλεπικοινωνία
Χρηματοοικονομική ανάλυση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.