Επιχειρηματικό σχέδιο: ένα παράδειγμα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Επιχειρηματικό σχέδιο: ένα παράδειγμα

Γκλαρογιάννη, Παρασκευή
Τσιούφη, Στελλιάνα

Στην εργασία θα ασχοληθούμε με τον τρόπο σύστασης επιχειρηατικού σχεδίου. Το επιχειρηματικό σχέδιο είναι ένα απαραίτητο εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για την αναβάθμιση μίας υπάρχουσας επιχείρησης, όσο και για έναν αποτελεσματικό προσχεδιασμό μίας νέας επιχειρηματικής δραστηριότητας. κατάρτιση ενός εμπεριστατωμένου επιχειρηματικού σχεδίου δίνει τη δυνατότητα στο νέο επιχειρηματία να αντιληφθεί καλύτερα την πραγματική κατάσταση της αγοράς, και επιπλέον να αναλύσει και να σχεδιάσει τη δομή της επιχείρησής του. Έτσι θα μπορέσει να καθορίσει αποτελεσματικότερα τη μελλοντική στρατηγική του ώστε να ελέγξει και τις πιθανότητες βιωσιμότητας της επιχείρησής του. Και βέβαια ένα επιχειρηματικό σχέδιο θεωρείται πλέον απαραίτητο για κάποια χρηματοδότηση είτε από τις τράπεζες είτε από την ΕΕ ή άλλους οργανισμούς.

Thesis
NonPeerReviewed

Επιχειρηματικά σχέδια

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.