Επιχειρηματικό σχέδιο: Σιδηρόπουλος-Σαββόπουλος Ο.Ε. = Business Plan

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Επιχειρηματικό σχέδιο: Σιδηρόπουλος-Σαββόπουλος Ο.Ε. = Business Plan

Παπαλάμπρου, Καλούσα

Η εργασία περιλαμβάνει ένα πλήρες Επιχειρηματικό Σχέδιο (Βusiness Plan) για την λειτουργία και ανάπτυξη της Εταιρείας εμπορίας, επεξεργασίας, προμήθειας, εισαγωγών και εξαγωγών ξηρών καρπών «ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.». Παράλληλα, με την υλοποίηση του Επιχειρηματικού Σχεδίου και των προτάσεών του, η «ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.»: Θα παρακολουθήσει τις σύγχρονες τάσεις στο χώρο της εμπορίας και επεξεργασίας ξηρών καρπών. Θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο την εικόνα της και τη σχέση της με τους πελάτες. Θα προετοιμαστεί οργανωτικά και τεχνικά για την αντιμετώπιση του αυξανόμενου ανταγωνισμού. Θα καθιερωθεί, εν τέλει, στο χώρο της εμπορίας και επεξεργασίας ξηρών καρπών σαν παραδοσιακή και ταυτόχρονα πρωτοπόρος επιχείρηση, που λανσάρει στην αγορά υψηλού επιπέδου, ποιότητας και ασφάλειας ωμά αλλά και επεξεργασμένα σε ειδικές συσκευασίες προϊόντα ξηρών καρπών και συναφών τροφίμων για την κάλυψη μιας ευρείας γκάμας αναγκών των πελατών της.

Thesis
NonPeerReviewed

Επιχειρηματικά σχέδια

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.