Δημιουργία εικονογραφημένης ιστορίας με θέμα το μεσαίωνα "Δεσμός Τιμής: το ταξίδι της επιστροφής"

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2014 (EL)
Δημιουργία εικονογραφημένης ιστορίας με θέμα το μεσαίωνα "Δεσμός Τιμής: το ταξίδι της επιστροφής"

Πετρολιάγκης, Ιωάννης

Αυτή η εργασία θα οδηγήσει τον αναγνώστη στο να κατανοήσει εκ βαθέων τι είναι τα κόμικς, ή η ένατη τέχνη όπως χαρακτηριστικά αποκαλούνται. Τα είδη, την ιστορία τους καθώς και το πώς, με βοήθεια την φαντασία και μερικών τεχνικών, μπορούμε να δημιουργήσουμε την δική μας εικονογραφημένη ιστορία. Η ιστορία που θα παρουσιαστεί – «Δεσμός Τιμής : Το ταξίδι της επιστροφής» είναι μία περιπέτεια φαντασίας που ταξιδεύει τον αναγνώστη στην μεσαιωνική φεουδαρχική Ιαπωνία του 14ου αιώνα. Εκεί, ο ήρωας μας στην εσχάτη των μαχών του, αφού καταλαβαίνει ότι είναι ο μοναδικός επιζών ενός μακροχρόνιου πολέμου, αγανακτισμένος από όλη την κτηνωδία που έχει ζήσει στη ζωή του, αποφασίζει να γυρίσει στην οικογένεια του, με μοναδικό όπλο την λαχτάρα για να ζήσει μια απλή ζωή δίπλα στους δικούς του ανθρώπους. Όπως θα διαπιστώσει όμως, ο δρόμος του γυρισμού δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Thesis
NonPeerReviewed

Κόμικς

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2014


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.