Ηλεκτρονικό εμπόριο και ψυχαγωγία = E-commerce and entertainment

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Ηλεκτρονικό εμπόριο και ψυχαγωγία = E-commerce and entertainment

Καστανά, Όλγα

Μέσα από την εργασία μου θα προσπαθήσω να αναλύσω την χρησιμότητα του ηλεκτρονικού εμπορίου καθώς και τον συνδυασμό ηλεκτρονικό εμπόριο - διασκέδαση. Με ποιο τρόπο συνδυάζεται η διασκέδαση με το ηλεκτρονικό εμπόριο; Πόσο συχνά χρησιμοποιούν οι άνθρωποι το ηλεκτρονικό εμπόριο; Πως μπορούν οι άνθρωποι να το χρησιμοποιούν για να διασκεδάσουν; Τι πρέπει να γνωρίζουμε για το ηλεκτρονικό Εμπόριο; Είναι μερικές από τις απαντήσεις που θα δώσω με τον όσο το δυνατό καλύτερο τρόπο. Τέλος , θα δούμε πως μπορεί ένα επιχειρηματίας μέσα από μια ιστοσελίδα με πλούσιο υλικό να προσελκύσει μεγάλο κοινό, ως απόρροια αύξηση των πωλήσεών τους καθώς και την ευρεία γνωστοποίηση τους καταστήματος τους. Επιπρόσθετα, υπάρχει και ένα ερωτηματολόγιο που διεξάχθηκε στις πόλεις της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης, μέσα από το οποίο μπορούμε να βγάλουμε διάφορα συμπεράσματα σχετικά με την εμπειρία, τη γνώση και την χρήση του Διαδικτύου σε όλα τα μορφωτικά επίπεδα.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονικό εμπόριο
Ψυχαγωγία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.