Δημιουργικός σχεδιασμός χαρακτήρων

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2014 (EL)
Δημιουργικός σχεδιασμός χαρακτήρων

Πίτλιακα, Βασιλική

Η παρακάτω πτυχιακή εργασία έχει σαν σκοπό την παρουσίαση του δημιουργικού σχεδιασμού χαρακτήρων με ψηφιακά μέσα. Γενικά, ο δημιουργικός σχεδιασμός καλύπτει πολλά πεδία, περιλαμβάνει όμως και τα κόμικς. Ιδιαίτερα στην τρέχουσα εποχή όπου θεωρείτε εκμεταλλεύσιμο προϊόν με σκοπό το κέρδος της κάθε εκδοτικής εταιρίας. Θα γίνει η ανάλυση και η αναφορά σε κλασσικές μεθόδους σχεδιασμού. Και καθώς θα προχωρά η εξέλιξη των κεφαλαίων, θα μεγαλώνει και η απαιτητικότητα των σχεδίων ανά κατηγορία. Η αφετηρία είναι ένα απλό πλάνο με φανταστικούς χαρακτήρες όπου προϋπόθεση για την δημιουργία του είναι η φαντασία του σχεδιαστή. Ενώ στην συνέχεια αναπτύσσεται σχέδιο αμερικάνικου στυλ με μεγαλύτερες απαιτήσεις τεχνικών γνώσεων πάνω στο σχέδιο. Η εργασία κλείνει με την δημιουργία μιας ολοκληρωμένης σελίδας κόμικς, στην οποία γίνετε εφαρμογή προαναφερθέντων μεθόδων και εργαλείων. Σκοπός αυτού είναι η παρουσίαση της συνδυαστικής δυνατότητας που δίνετε από το πρόγραμμα.

Thesis
NonPeerReviewed

Κόμικς

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2014


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.