Μελέτη και σχεδιασμός ξύλινου σκυλόσπιτου

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2014 (EL)
Μελέτη και σχεδιασμός ξύλινου σκυλόσπιτου

Μιχαλοπούλου, Κλεοπάτρα

Η συγκεκριμένη πτυχιακή εργασία αποτελείται από 3 κεφάλαια. Στο πρώτο κεφάλαιο παρουσιάζονται οι υπηρεσίες που ωθούν στη σχεδίαση και κατασκευή νέων καινοτόμων προϊόντων και οι νέες διαδικασίες που χρησιμοποιούνται για τη κατασκευή τους από το αρχικό στάδιο μέχρι το τελικό. Επίσης παρουσιάζεται σε γενικά επίπεδα το πρόγραμμα σχεδίασης που χρησιμοποιήθηκε για τη σχεδίαση του σκυλόσπιτου, η έκδοση του AUTOCAD 2014 και οι εργαλειομηχανές CNC, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περαιτέρω στάδιο για τη κοπή και κατασκευή του συγκεκριμένου σκυλόσπιτου. Στο δεύτερο κεφάλαιο γίνεται μια παρουσίαση των διαφόρων τύπων σκυλόσπιτων τα οποία κυκλοφορούν στην αγορά με τις διάφορες υποκατηγορίες τους: •Ξύλινα σκυλόσπιτα •Μεταλλικά σκυλόσπιτα •Πλαστικά σκυλόσπιτα Επίσης πραγματοποιείται μια παρουσίαση κάποιων συγκεκριμένων τύπων ξύλου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και είναι προτεινόμενα ως κατάλληλα για τη κατασκευή του συγκεκριμένου σκυλόσπιτου. Στο τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο παρουσιάζονται οι παράγοντες που ώθησαν στη σχεδίαση της συγκεκριμένης μορφή σκυλόσπιτου, καθώς και η πραγματοποίηση των σχεδίων κατασκευής του συγκεκριμένου σκυλόσπιτου.

Thesis
NonPeerReviewed

Σχέδιο, Βιομηχανικό
AutoCAD

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2014


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.