Σχεδιασμός εξοπλισμού για Disc Jockey = Design of DJ equipment

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2014 (EL)
Σχεδιασμός εξοπλισμού για Disc Jockey = Design of DJ equipment

Κατερίνης, Χρήστος

Στην παρακάτω πτυχιακή εργασία θα παρουσιαστεί ο σχεδιασμός τριών σύγχρονων συσκευών ηχητικού εξοπλισμού για ντίσκ τζόκεϊ. Οι συσκευές αυτές είναι ένα πικάπ, ένας μίκτης, και ένας midi controller. Χαρακτηριστικό γνώρισμα και στις τρεις συσκευές είναι οι λειτουργιές midi που διαθέτουν και μας επιτρέπουν σε σύνδεση με ηλεκτρονικό υπολογιστή για την παραγωγή ψηφιακώ αρχείων. Επίσης, βάρος δόθηκε στην εργονομία και στην λειτουργικότητα των συσκευών αυτών. Αρχικά αναλύθηκαν τα γενικά στοιχεία του ηχητικού εξοπλισμού, όπως η ιστορία του, και γενικές πληροφορίες γύρω από τεχνικά ζητήματα αυτού. Στην συνεχεία έγινε διακριτοποίηση της αγοράς και έχει κατηγοριοποιηθεί ο βασικός εξοπλισμός που χρειάζεται ένας ντίσκ τζόκεϊ. Αφού ολοκληρώθηκε η έρευνα αγοράς ονομάστηκαν οι κατηγορίες των προϊόντων προς ανάπτυξη μελέτης και εν τέλει, αφού παρατέθηκαν οι σχεδιαστικές ιδέες/εμπνεύσεις, ολοκληρώθηκε η τρισδιάστατη μοντελοποίηση τους μέσω Η/Υ. Στην συνεχεία αναλύονται λεπτομερώς οι λειτουργιές των προϊόντων καθώς και τα επιμέρους κομμάτια που χρειάζονται για την παραγωγή τους.

Thesis
NonPeerReviewed

Σχέδιο, Βιομηχανικό
Σχεδιασμός συστημάτων

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2014


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.