Σχεδιασμός συσκευασιών ελληνικού καφέ, τσίπουρου, φυσικών χυμών φρούτων

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2013 (EL)
Σχεδιασμός συσκευασιών ελληνικού καφέ, τσίπουρου, φυσικών χυμών φρούτων

Μπενάρτ, Μέμα

Στην εποχή μας για να πουληθεί ένα προϊών έτσι ώστε η εταιρεία να έχει μεγάλο όφελος, μεγάλο ρόλο έχει η συσκευασία και η ετικέτα με το οποίο προωθεί μια εταιρεία το προϊόν της στον καταναλωτή. Πολλές εταιρείες έχουν τις ίδιες συσκευασίες (ανάπτυγμα) με διαφορετική ετικέτα όμως. Πολύ πιο μεγάλο ρόλο λοιπόν στην προώθηση του προϊόντος έχει η ετικέτα. Σκοπός αυτής της πτυχιακής εργασίας είναι η έρευνα και ο σχεδιασμός για νέες συσκευασίες προϊόντων όπως ο ελληνικός καφές, το τσίπουρο και οι φυσικοί χυμοί φρούτων. Βάση της έρευνας αγοράς και της διακριτοποίηση για κάθε προϊών ξεχωριστά σχεδιάστηκαν κα παρουσιάζονται παρακάτω σε αυτήν την εργασία νέες ιδέες συσκευασιών χάρτινων και γυάλινων (φιάλες) όπως και ετικέτες για το κάθε προϊόν επίσης. Μερικές από τις συσκευασίες που παρουσιάζονται υπάρχουν στην αγορά αλλά με διαφορετικές ετικέτες. Βάση αυτών των συσκευασιών που υπάρχουν έχουν σχεδιαστή νέες ιδέες και έχουν τοποθετηθεί στην συσκευασίες.

Thesis
NonPeerReviewed

Συσκευασία - Σχεδιασμός
Συσκευασία, Υλικά της

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2013


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.