Διακόσμηση εσωτερικών οικιακών παιδικών χώρων

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2013 (EL)
Διακόσμηση εσωτερικών οικιακών παιδικών χώρων

Καραποναρλίδου, Νικολέτα
Ιωαννίδου-Μαρτίνεζ, Κασσιανή-Ροσέλια

Σκοπός είναι η μελέτη, ο σχεδιασμός και η διακόσμηση ενός παιδικού δωματίου που να πληρεί και να καλύπτει ως χρηστικό προϊόν τις βασικές ανάγκες ενός ατόμου στην παιδική ηλικία. Στην εργασία παρουσιάζονται: Η περιγραφή του πρϊόντος και οι στόχοι για το καινούργιο προϊόν και η ισχύουσα νομοθεσία περί ασφαλείας. Μια έρευνα αγοράς και μια διακριτοποίηση που αφορά α)παιδικά κρεβάτια β) παιδικές ντουλάπες γ)παιδικά γραφεία και δ)παιδικές βιβλιοθήκες. Τα συμπεράσματα της έρευνας αγοράς και οι νέοι στόχοι που δημιουργήθηκαν για τα καινούργια προϊόντα. Τα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ακνόνες διακόσμησης και οια αρχικές ιδέες μέσω σκίτσων και η επιλογή της τελικής ιδέας. Η ανάλυση της τελικής ιδέας μέσω κατασκευαστικών και φωτορεαλιστικών σχεδίων με τη χρήση Η/Υ.

Thesis
NonPeerReviewed

Διακόσμηση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2013


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.