Μελέτη και σχεδιασμός μιας σειράς φωτιστικών = Study and design of luminaire set

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2013 (EL)
Μελέτη και σχεδιασμός μιας σειράς φωτιστικών = Study and design of luminaire set

Παλντιμτζή, Κατερίνα
Πομάκη, Ηλέκτρα

Στόχος της πτυχιακής εργασίας είναι η σχεδίαση μιας σειράς φωτιστικών εσωτερικού χώρου κατασκευασμένα από μέταλλο ή παράγωγά του. Σκοπός της εργασίας είναι αρχικά η μελέτη όλων των παραμέτρων που αφορούν στην σχεδίαση, η καταγραφή αποτελεσμάτων και η ανάπτυξη ιδεών επάνω σε αυτά. Απώτερος σκοπός μας είναι να αναπτυχθεί μία ιδέα που να βασίζεται σε σχεδιαστικούς κανόνες και να πληρεί τις προϋποθέσεις που τέθηκαν από την παραπάνω διαδικασία. Εν τέλει η ιδέα θα πρέπει να οδηγεί σε μία σωστή, καλαίσθητη, λειτουργική αλλά και κατασκευάσιμη πρόταση. Για την ορθή εκπόνηση της σχεδιαστικής διαδικασίας προηγούνται κάποια συγκεκριμένα στάδια ανάλυσης και μελέτης από τα οποία προκύπτουν τα απαραίτητα συμπεράσματα. Βασιζόμενοι σε αυτά γίνεται εφικτός ο καθορισμός προβλημάτων προς επίλυση και η οριοθέτηση του πεδίου στο οποίο θα δραστηριοποιηθούμε.

Thesis
NonPeerReviewed

Σχέδιο, Βιομηχανικό

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2013


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.