Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Συσκευασίες ροφημάτων

Δεσποινίδης, Αναστάσιος

Στις μέρες μας ολοένα και περισσότερα νέα προϊόντα κάνουν την εμφάνιση τους στην αγορά. Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτά τα προϊόντα έχουν μελετηθεί και σχεδιαστεί από ειδικούς. Ανεξάρτητα από το πόσο καλή είναι η ποιότητα ενός προϊόντος, υπάρχει πιθανότητα να μην παρουσιάσει εμπορική επιτυχία στο βαθμό που δεν έχει μελετηθεί ο κατάλληλος σχεδιασμός της συσκευασίας του. Οι συσκευασίες για τρόφιμα και ποτά αποτελούν χωρίς αμφιβολία το πιο σημαντικό κομμάτι της βιομηχανίας συσκευασίας η οποία καθοδηγούμενη από τις τεχνολογικές εξελίξεις και την εμφάνιση νέων καινοτομιών, σημειώνει μεγάλη ανάπτυξη στις μέρες μας. Η πτυχιακή μελέτη έχει σκοπό να παρουσιάσει μια σειρά καινοτομιών σε συσκευασίες ροφημάτων, καθώς και τον ρόλο της συσκευασίας και της ετικέτας στην επιτυχία του τελικού προϊόντος. Θα γίνει αναφορά στα διάφορα σταδία της υλοποίησης συσκευασιών από τον σχεδιασμό (συσκευασίας / ετικέτας), την εκτύπωση, την καινοτομία ως το τελικό προϊόν.

Thesis
NonPeerReviewed

Συσκευασία - Σχεδιασμός
Συσκευασία, Υλικά της

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.