Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Clusters (Δικτυώσεις)

Σκριβάνου, Ευαγγελία

Στόχος της πτυχιακή εργασία, είναι να παραθέσει και να αναλύσει το φαινόμενο των Clusters και τους τρόπους επίτευξης τους. Βασικός της στόχος επίσης, ορίζεται η μελέτη των Cluster για την δημοσίευση ενός άρθρου στο περιοδικό Journal of Technology Management and Innovation. Στο πρώτο αναλύεται η έννοια της καινοτομίας στις επιχειρήσεις ως απαραίτητη προϋπόθεση για την εφαρμογή Clustering στις μέρες μας, στο δεύτερο μέρος περιγράφονται οι σχετικοί τύποι Clustering και τέλος στο τρίτο και τέταρτο κεφάλαιο αντίστοιχα, εξετάζονται τα σημαντικά στοιχεία σχετικά με την θεωρία και πράξη της εφαρμογής clustering και τις λεπτομέρειες προγράμματος για την εφαρμογή Clustering από μέρους των επιχειρήσεων στη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

Thesis
NonPeerReviewed

Τεχνολογικές καινοτομίες
Επιχειρηματικότητα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.