Προσδιορισμός ιξώδους χυμού ακτινιδίου

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2010 (EL)
Προσδιορισμός ιξώδους χυμού ακτινιδίου

Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος

Η παρούσα πτυχιακή διατριβή διαπραγματεύεται τις γενικές ιδιότητες των ρεολογικών χαρακτηριστικών των τροφίμων και ειδικεύεται στο προσδιορισμό του ιξώδους των χυμών, με επίκεντρο τον προσδιορισμό του ιξώδους του χυμού ακτινιδίου και πότε, πως και με ποιο τρόπο αυτό εφαρμόζεται στην βιομηχανία. Επιπλέον δίνονται πλήθος εξισώσεων που βοηθούν στην κατανόηση καθώς και στον υπολογισμό των αποτελεσμάτων των ρεολογικών χαρακτηριστικών. Συγκεκριμένα, μας δίνει τον ορισμό του ιξώδους, τα είδη των ρευστών, όπως επίσης τις συσκευές και τεχνικές μέτρησης και προσδιορισμού των ρεολογικών χαρακτηριστικών. Μας δίνει μερικά γενικά χαρακτηριστικά για το ακτινίδιο, την χημική του σύσταση, τον καρπό και την θρεπτική του αξία. Τέλος, μας εξηγεί τις διαδικασίες της χυμοποίησης, της συμπύκνωσης και μας αναλύει την πειραματική μέθοδο που ακολουθήθηκε

Thesis
NonPeerReviewed

Χυμοί φρούτων
Τρόφιμα, Βιομηχανία και εμπόριο των - Ενοποίηση και συγχώνευση
Ποιοτικές προδιαγραφές

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2010


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.