Χρηματοοικονομικά, πληροφοριακά συστήματα στη διοίκηση

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2006 (EL)
Χρηματοοικονομικά, πληροφοριακά συστήματα στη διοίκηση

Παυλίδου, Βαρβάρα

Στην εργασία αυτή επιχειρείται μια προσέγγιση σε βασικά θέματα χρηματοοικονομικής διοίκησης, στις υποχρεώσεις, στον προγραμματισμό, στη συλλογή, στην ανάλυση και αξιολόγηση των χρηματοοικονομικών καταστάσεων και στο ρόλο της διοίκησης. Η χρηματοοικονομική επιστήμη και τα πληροφοριακά συστήματα διοίκησης είναι οι νέες και ταχύτατα αναπτυσσόμενες επιστήμες που έρχονται να συνδράμουν και να υποβοηθήσουν στο έργο της διοίκησης των επιχειρήσεων. Προσεγγίσαμε τα πληροφοριακά συστήματα όχι μόνο από την τεχνική τους πλευρά, αλλά κυρίως προσπαθήσαμε να τα εξετάσουμε ως επιχειρησιακά συστήματα καθώς και τον τρόπο με τον οποίο συμβάλλουν στην απόκτηση ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων από τη διοίκηση των επιχειρήσεων.

Thesis
NonPeerReviewed

Χρηματοοικονομική
Πληροφοριακά συστήματα διοίκησης

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2006


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.