Η κερασιά και η καλλιέργειά της στην περιοχή της Έδεσσας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2006 (EL)
Η κερασιά και η καλλιέργειά της στην περιοχή της Έδεσσας

Μητρίας, Χρήστος

Η παρούσα μελέτη εκπονήθηκε για το λόγω ότι η κερασοκαλλιέργεια στο νομό Πέλλας και συγκεκριμένα στην περιοχή της Έδεσσας έχει μεγάλη σημασία τόσο από οικονομικής άποψης για το νομό όσο και για την οικονομία της Ελλάδας. Η παραγωγή στο νομό Πέλλας είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί καλύπτει περίπου τα 2 / 3 της συνολικής παραγωγής κερασιών στην Ελλάδα. Μέσα από τη μελέτη αυτή θα γίνουν γνωστές οι γεωργοοικοκομικές συνθήκες του νομού Πέλλας και θα μελετηθεί ο κλάδος της παραγωγής που είναι η κερασιά. Επισημαίνονται επίσης και τα προβλήματα που παρουσιάζονται στους παραγωγούς του δημοτικού διαμερίσματος Έδεσσας με την καλλιέργεια της κερασιάς και με ποιον τρόπο τα αντιμετωπίζουν.

Thesis
NonPeerReviewed

Κερασιά - Ελλάδα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2006


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.