Παρουσίαση της εταιρείας ΡΟΝ Ε. Χαλιβελάκης Α.Ε.

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2005 (EL)
Παρουσίαση της εταιρείας ΡΟΝ Ε. Χαλιβελάκης Α.Ε.

Χαλιβελάκης, Νικόλαος

Η Εταιρία Ρον Ε. Χαλιβελάκης Α. Ε. Ιδρύθηκε το 1994 με έδρα στην οδο Κοντογιάννη 13 στην Αθήνα και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στην Λ. Αλεξάνδρας 101 όπου εδρεύει ως σήμερα. Ξεκίνησε την δράση της στον χώρο του αυτοκινήτου και συγκεκριμένα στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων με δύο καταστήματα, ένα στην Αθήνα και ένα στο Ηράκλειο της Κρήτης ,το οποίο και έκλεισε μετά από δύο χρόνια.Η εταιρία ξεκίνησε με στόλο δεκαπέντε (15) αυτοκινήτων . Το 1997 άνοιξε νέο υποκατάστημα στην περιοχή της Ν.Χαλκηδόνας στην Αθήνα. Στην ίδια περιοχή το 1999 επέκτεινε της δραστηριότητες της στον τομέα της εμπορίας αυτοκινήτων. Το 2000 η δράση της εταιρίας επεκτάθηκε και στον χώρο των τουριστικών επαγγελμάτων ιδρύοντας γραφείο γενικού τουρισμού στην Λ.Αλεξάνδρας 101. Παράλληλα στα 11 χρόνια δράσης της η εταιρία έχει ανοίξει δύο υποκαταστήματα τα οποία δεν υπάρχουν σήμερα ,ένα στη Λαμία και ένα στο νησί της Σκιάθου.Σήμερα η εταιρία έχει στον στόλο της 150 αυτοκίνητα προς ενοικίαση και απασχολεί 7 άτομα προσωπικό , 2 στο γραφείο γενικού τουρισμού και 5 στις ενοικιάσεις και στην εμπορία αυτοκινήτων. Για τα δεδομένα του κλάδου των αυτοκινήτων η εταιρία Ρον Ε. Χαλιβελάκης Α.Ε. είναι μια μεσαίου μεγέθους εταιρία, αλλα παράλληλα πολύ υγειής οικονομικά.

Thesis
NonPeerReviewed

Χρηματοοικονομική ανάλυση
Εταιρείες

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2005


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.