Ενεργειακό τζάκι (αερόθερμο - καλοριφέρ)

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Ενεργειακό τζάκι (αερόθερμο - καλοριφέρ)

Καλύβας, Παναγιώτης

Το αντικείμενο της παρακάτω πτυχιακή εργασία, είναι ένα ενεργειακό τζάκι αέρος-νερού, η εκμετάλλευση της μέγιστης θερμότητας που αποδίδετε από την καύση των ξύλων και η συνεργασία τζακιού με καυστήρα πετρελαίου ή φυσικού αερίου για την εξοικονόμηση πόρων. Ο σχεδιασμός του τζακιού είναι βασισμένος στην εύκολη συναρμολόγηση του. Τα μέρη του είναι σχεδιασμένα, να συνδέονται με βίδες και πολλά από αυτά εφαρμόζουν απλά με την βαρύτητα μεταξύ τους. Έτσι ώστε, να μην χρειάζεται ιδιαίτερα εξειδικευμένο προσωπικό για την συναρμολόγηση του. Η εξωτερική εμφάνιση, είναι του τύπου, εστία ανοιχτή προς την μια πλευρά, με σταχτοσυλλέκτη στο κάτω μέρος του θαλάμου καύσης σε μορφή συρταριού.

Thesis
NonPeerReviewed

Θέρμανση και κλιματισμός

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.