Σχεδιασμός σύγχρονων μοτοσυκλετών

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Σχεδιασμός σύγχρονων μοτοσυκλετών

Βάμβουκας, Κωνσταντίνος

Στην παρακάτω πτυχιακή εργασία πραγματοποιήθηκε μία μελέτη με θέμα τον σχεδιασμό μοτοσυκλετών. Αρχικά στο 1ο κεφάλαιο αναλύθηκαν τα γενικά στοιχεία της μοτοσυκλέτας όπως την ιστορία της , την ιστορία σημαντικών κατασκευαστών και τις γενικές πληροφορίες γύρω από τα τεχνικά ζητήματα της. Στο 2ο κεφάλαιο έγινε διακριτοποίηση της αγοράς και έχουν κατηγοριοποιηθεί τα είδη των μοτοσυκλετών. Στο 3ο κ 4ο κεφάλαιο αφού έχει ολοκληρωθεί η έρευνα αγοράς ονομάστηκε ένα συγκεκριμένο είδος προς ανάπτυξη μελέτης και εν τέλει αφού παρατέθηκαν οι σχεδιαστικές ιδέες/εμπνεύσεις και σκίτσα ολοκληρώθηκε η τρισδιάστατη μοντελοποίηση μέσω Η/Υ με το σχεδιαστικό πρόγραμμα Creo/Pro 5.0. Στο 5ο και τελευταίο κεφάλαιο ειπώθηκαν τα συμπεράσματα και τα σχόλια γύρω από την πτυχιακή εργασία.

Thesis
NonPeerReviewed

Σχέδιο, Βιομηχανικό

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.